ABOUT ME


Moikka, mä olen Matilda  16-vuotias lifestylebloggaaja Jyväskylästä. Tällä hetkellä harrastan bloggausta ja laulamista, mutta tarkoitus olisi löytää jokin mukava liikuntaharrastus siihen seuraksi. Rakastan matkustelua, valokuvausta, shoppailua, sisustamista, mun perhettä, kavereita, musiikkia ja bloggaamista. Blogiin pitäisi suunnilleen joka toinen päivä putkahtaa aina uusi postaus, ja samoin videoita olisi tarkoitus tulla suunnilleen joka viikko. Mutta, tietenkin aina ei tarvitse olla niin säntillistä, että tää bloggaus / vloggaus pysyy semmosena kuitenkin rentona puuhana.

Olen luonteeltani sosiaalinen, positiivinen, iloinen, helposti lähestyttävä kuitenkin välillä hiukan ujo. Olen nyt lukion ensimmäisellä luokalla, ja olen tykännyt ainakin tähän mennessä lukiosta tosi paljon. Lukion jälkeisiä suunnitelmia ei vielä ole, ja eihän vielä tavikkaan olla, vai mitä! Mulla ei ole oikeestaan ikinä ollut sellaista unelma-ammattia, toisin kuin monilla. Saa nähdä milloin se ammatti oikein pulpahtaa päähän :-)


“Do more of what makes you happy


Alotin tämän blogin lokakuussa 2013, tätä ennen olin kirjoittanut useita blogeja ja aina ne vähän jäi sen muutaman kuukauden jälkeen. Mutta tää blogi on alkanut tuntumaan niin omalta, tänne on mukava päivitellä kuulumisia ja laittaa kuvia. On hauska huomata, kun oma lähipiiri on alkanut seuraamaan tätä blogia, aina hätkähtää kun joku sanoo "kiva postaus eilen", haha. Aluksi se tuntui oudolta, mutta nyt se alkaa jo olla normaalia ja ns. tavallista.

IMG_8555

Mukavia lukuhetkiä 

2 kommenttia :

  1. Hyvä postaus ja terkkuja kaikille sisaruksilles.

    VastaaPoista
  2. Tykkään tästä sekä muista postauksista ! Ihanan energisiä postauksia, tykkään todella paljon. Muutenkin tykkään todella paljon videoistasi ja toivon, että jatkat samaan malliin. <3

    VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!