5/26/2017

TÄYDELLISIÄ AURINKOLASEJA ETSIMÄSSÄ

Yhteistyössä Instrumentarium
Moikka!

Pääsin tutustumaan Instrumentariumin Heritage Spectacles of time -mallistoon Indiedaysin päivätapahtumassa Kattilahallilla, jossa olinkin Selman ja Mariannen kanssa. Oli supersiistiä päästä testailemaan erilaisia silmä- ja aurinkolaseja eri vuosikymmeniltä, yllättävän vahvasti esiin nousi toisistaan todella erilaiset trendit. Nappasin itselleni testiin tuollaiset hieman sirommat ja vähän omasta tyylistäni poikkeavat aurinkolasit, tästä huolimatta tykäistyin juuri noihin kyseisiin laseihin.  Lisää tästä mallistosta voit lukea täältä!

Eri vuosikymmenten kehykset vaikutti omaan silmääni todella ajattomilta ja tyylikkäiltä, on vaikea valita vain yhtä suosikki vuosikymmentä, sillä jokaisessa on se oma juttunsa ja viehätyksensä! Tavallaan 60-luvun minimekot ja kaikki tämän vuosikymmenen tyttömäisyys viehättää, mutta toisaalta 20-luvun hapsumekot ja upeat kiharakampaukset kiehtovat omalla tavallaan!

picture (161 of 185)

Mulla on jo aikaisemmin hankittuna Instrulta yhdet aurinkolasit sekä yhdet silmälasit ja voin todella lämpimästi suositella heidän palveluitaan omasta kokemuksesta. Myymälästä jokainen löytää itselleen sopivat lasit joka lähtöön ja henkilökunta auttaa mielellään jokaisessa pulmassa! 
Tästä alta löydät vielä pienen videokoosteen tuolta  Instrumentariumin Heritage Spectacles of time -pisteeltä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!