4/28/2015

TÄÄLLÄ TAAS

Heippa!
Täällä kirjoittelee aivan väsynyt tytsy. Pitkän päivän jälkeen päätin ryhdistäytyä ja kirjautua sisään bloggeriin, selasin läpi muutamat tulleet kommentit, ja heräsin hetkessä todellisuuteen. En ole kirjoittanut blogiin lähes kahteen kuukauteen, mitä? Monissa kommenteissa mainittiin kuinka olen pettänyt lukijani ja ollut ajattelematon kaikkia kohtaan, ehkä näinkin. Ette arvaakkaan kuinka monet kerrat olen yrittänyt väsätä jotain järkevää tänne blogin puolelle ja puhumattakaan youtubesta, jonne olen varmaan 5 päivää onnistumatta yrittänyt ladata Australian ostokset videota. En uskokkaan kuinka vaikeaa on alkaa kirjoittelemaan uudelleen blogin puolelle näin pitkän tauon jälkeen, mitä oikein edes sanoisin? Mulla menee varmasti jälleen hetki, että löydän oikean rytmin ja tavan päivitellä mun juttuja teille, mutta pienin askelin se varmasti onnistuu!

_MG_4547

Kuitenkin asiasta kolmanteen, kuvasin tänä aamuna asukuvia piiitkästä aikaa. Eli heiluin keskellä katua jalustan, kameran  sekä kaukolaukaisimen kanssa, älkää siis yhtään ihmetelkö naapurit. Onneksi kuitenkaan meidän tien ihmiset eivät ole mistään hyperaktiivisimmasta päästä joten suht. rauhallisesti saan seisoskella kameran edessä, haha. Alkaa olla jo kova ikävä niin helppoja ja luontevia asukuvaussessioita ihanan ystäväni Elisabethin kanssa!

_MG_4534

_MG_4550

VILLATAKKI H&M | PAITA H&M | FARKUT Cotton On | KENGÄT Converse | 
KELLO Tommy Hilfiger HATTU 100 squared


_MG_4545

Asuun tällä kertaa löysi tiensä muutamat isosiskon vaatekappaleet sekä äidin laukku. Kun omat vaatteet eivät inspiroi, käy läpi kaikkien muiden vaatekaapit, haha! Mulla on ihanan helppo kun voin vaihdella ja lainailla vaatteita mun isosikon kanssa, sillä olemme lähes samankokoisia ja -tyylisiä :-) Tiedän, että mun sisko lukee tätä joten, kiitos olet ihana!

_MG_4544

Nyt mulla on teille supertärkeä tehtävä, kirjoitelkaa mulle paaaljon postausideoita ja -toiveita jotta pääsen mukavasti uuteen alkuun blogin kanssa! 

Anteeksi vielä hiljaisolosta ja tervetuloa uudelleen mun blogiin ♥︎

7 kommenttia :

 1. Ihana postaus, kiva kun palasit ♥ Tässä pari postaus ideaa: Koulu myday videolla, tee kaverin kanssa video, haaste video, huhtikuun suosikit ja koululaukun sisältö. Siinä nyt jotakin. (:

  VastaaPoista
 2. Miten luet kokeisiin (vinkkejä?)
  Q&A
  Best friend tag
  Joku resepti
  DIY juttuja
  Room tour
  Tän hetken suosikit
  Huhtikuun suosikit
  Lempiasuja
  My furry friend tag (mikä onkaan, mutta tiiät varmaan mitä tarkotan:D)
  Ask&dare
  Koulurepun/laukun sisältö
  My day
  Viimeaikaiset ostokset
  :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

  VastaaPoista
 3. Kiitos itsellesi ihanuus <3 Täällä odottaa sua uudet sortsit ja farkut!!

  VastaaPoista
 4. Australian ostokset!!!

  VastaaPoista
 5. Jee ihanaa että oot taas bloggailemassa :)!

  VastaaPoista
 6. Tee youtibeen diy videoita (muitakin kun kokkausjuttuja), roomtour, joku meikkikokoelma, opiskeluvinkit videoo. Ja sun on pakko tehdä jostakin kuukaudesta (esim. Kesälomalla ku on aikaaki) ni my month video, et kuvaat joka päivältä jotai ja kerra viikos lisäät kaikost videoist yhteisen my week videon ja sillai!!!

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!