3/04/2015

FARM LIFE

Moikkamoi ja ihanaa keskiviikkoa  
Aika kuluu aivan liian nopeasti, sillä tuntuu kuin juuri olisin kirjoitellut teille, mutta siitä on kulunut jo monen monta viikkoa. Kuitenkin elossa ollaan ja mulle kuuluu todella hyvää. Olen nauttinut todella paljon täällä olosta, ja itku kurkussa mietin Suomeen palaamista... Australiasta on jo tähän mennessä tullut niin paljon ihania muistoja, uusia kavereita ja hienoja kokemuksia - tänne on pakko palata takaisin! Yksi hienoimmista täällä viettämistäni viikonlopuista on ehdottomasti viime viikonloppu. Upea viikonloppu starttasi lauantaina surffireissulla kavereiden kanssa Great Ocean Groveen, jossa kävin mun matkan toisella surffitunnilla. Matkalla kierretiin monen monet ihanat surffikaupat ja pikkuputiikit. Täysin valehtelematta surffaus on aivan ihanaa, se vapauden tunne, kun pääset vihdoin aallonharjalle ja nouset seisomaan - huhhuh sitä fiilistä ei voita lähes mikään! Koko viikonlopun kruunasi vielä ihanan reissu Annan host-perheen farmille!
_MG_2150
_MG_2177
Farmilla bongailtiin upeita kenguruita pelloilla, kauhisteltiin jättimäisiä salamoita, katsottiin ihania leffoja viltin alle käpertyneenä, syötiin upeaa ruokaa ja käveltiin ympäri farmia. Pitkästä aikaa uskalsin jopa syöttää ja taputella hevosia - joka on aika iso juttu multa! Kukkoa en kuitenkaan suostunut ottamaan syliin, vaikka mahdollisuus siihen olikin, haha. Kuiten ihania kokemuksia mun ekasta farmireissusta!
_MG_2160
_MG_2087
Asiasta kolmanteen, ylihuomenna mulla on luvassa kauan odotettu matka Sydneyyn, jota on jo pitkään suunniteltu dinnerpöydän ääressä. Luvassa on paljon mukavaa tekemistä mm. teatteria, paraateja, rantoja, ruokaa, shoppailua sekä nähtävyyksiä - mitä muuta voi reissulta enää toivoakkaan?  Ihan hullua ajatella, että jo muutaman viikon päästä olen takaisin Suomessa... Kuitenkin sitä, ennen olisi tarkoitus kirjoitella vielä monen monta postausta teille täältä :-)  
_MG_2163
_MG_2173

Olisi ihana kuulla, että mitä teille kaikille lukijoille kuuluu, onko Suomessa millainen ilma ja mitä odotatte tällä hetkellä eniten?

10 kommenttia :

 1. Oi että miten ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan älyttömän upeita kuvia! Olispa täällä Suomessakin jo kesä! Täällä nimittäin sataa räntää ja tiet on ihan loskassa. Eihän kuulosta kovin hyvältä!?:D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia taas! täällä etelässä on no tosi keväistä. Ei oo enää luntakaan ja ootan että kohta kaikki kokeet on ohi!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Ainakin täällä päin missä asun on menossa on-off talvi, joka toinen päivä saa pukea päälle kevättakin ja joka toinen talvitakin :-D

  VastaaPoista
 5. Tosi ihania kuvia!! :)

  VastaaPoista
 6. Haastetta sulle mun bolgissa! Toteuta jos jaksat :)

  http://hennalaine.blogspot.fi/2015/04/kysymyshaaste.html

  VastaaPoista
 7. Pakko kyllä sanoa että oon henkilökohtaisesti vähän pettynyt. Tiedän toki että bloggaajille tulee vaiheta jolloin on vain liian vähän aikaa blogille jne. Omasta mielestäni olisi kuitenkin oikeudenmukaista että ilmottaisit lukijoillesi tauosta ja sen pituuudesta. Me ei voida tietää että koska sä kirjoitat seuraavan kerran ja lukijasi (ainakin mää) kuitenkin ovat liittyneet blogiisi kuullakseen susta. Lisäksi odotin kovasti tekstejä ulkomailta vaihdosta muttet toteuttanutkaan yhtään postausta vaikka lupasit ja nyt oot jo Suomessa :-(

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!