2/08/2015

GREAT OCEAN ROAD

Moikka moi ja mukavaa sunnuntaita! 
Mulla ei ehkä ihan suunnitelmien mukaan ole mennyt tämän blogin kanssa täällä maailman toisella puolen, sillä mulla on valehtelematta todellatodella vaikeaa löytää aikaa rauhoittua ja kirjoitella teille ihan rauhassa. Toivon niiin paljon, että löydän tähänkin jonkun uuden rytmin ja rutiinin, sillä en kuitenkaan haluaisi liikaa ottaa stressiä tästä blogista vaan elää ihan täysillä hetkessä, toivottavasti ymmärrätte. Kuitenkin nyt on täysi kaksi viikkoinen täynnä Austraaliassa asustelua, ja mulla on ollut kyllä aivan ihanaa täällä! Kouluakin jo viikko takana ja kaikki tuntuu alkavan pikkuhiljaa rullaamaan. Tuntuu, että joka päivällle on ollut järjestettynä jotain mukavaa ohjemlmaa, toissa päivänä oltiin rannalla, eilen yhdellä rantatalolla ja tänään on vuorossa rantafestarit, ihan huikeaa oikeasti1 Kuitenkin tänään halusin laittaa teille vähän kuvia mun lomamatkalta, sillä niitä riitti todella paljon,  ja niistä parhaimpien valitseminen oli niin vaikea tehtävä, haha. Kuitenkin sen pidempää teille höpisemättä mennään suoraan kuviin :-)
_MG_0921
_MG_1186
_MG_1402
_MG_1446
_MG_1026
_MG_1334
_MG_1524
Tässä vielä yhden päivän myday tuolta kyseiseltä lomamatkalta, mobiililaitteella pääset videoon tästä.

Nyt vielä ihan lopuksi ajattelin heittää pallon teille, sillä haluaisin tosi kovasti kuulla, että millaisia postauksia juuri te tykkäätte lukea? Mitkä on teidän lemppari videoita ja mitkä on teidän lemppari aiheita mun postauksissa? Olis ihan huikeaa jos laittaisitte mulle noita asioita, sillä se helpottais mua ihan sika paljon!

4 kommenttia :

 1. Parhaita postauksia on viikkokatsaukset tai ihan vaan kuulumisia. Videoista kivoimpia on ehkä my dayt, perus höpöttelyvideot tai jotkut haasteet :-) Sä otat aivan ihania kuvia ja tää blogi on yks lemppareista, ehkä siks kun kirjottaja on niin ihana :-) Mutta muista että älä ota mitään stressiä nyt blogista, postaat sillon kun aikaa on ja nautit ihan täysillä siellä olosta!

  VastaaPoista
 2. Kivoja videoita on ainaki DIYt ja mydayt :) postauksissa olis mun mielestä kiva nähdä vaan paljon kuvia ja kuulumisia sieltä Australiasta :-) sellanen ois myös kiva et kertoisit Suomen ja Australian eroja!

  VastaaPoista
 3. Wau! Varmaan tosi jännä ja upe kokemus. Voisitko vaikka palattuasi kertoa koulusysteemistä jotain? :)

  VastaaPoista
 4. Sellanen kysymyspostaus liittyen Australialiaan vois olla ihan mielenkiintoinen :-) Muutenkin ois tosi kiva tietää miten sulla sujuu siellä! Ihania kuvia ♥

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!