1/02/2015

VUOSIKATSAUS 2014 / OSA 1

Tammikuu1

Tammikuussa vietin todella todella paljon aikaa kavereiden kanssa, ja aikaa tuntui riittävän vaikka mihin, paitsi blogin päivittämiseen... Tammikuussa tutustuin paremmin Elisabethiin, ja vietettiinkin paljon aikaa yhdessä.  Loin myös itselleni Youtube -kanavan ja julkaisin kaksi ensimmäistä videota, jotka kylläkin on jo kauan aikaa sitten piilotettu, haha. Yksi mieleenpainunut asia Tammikuussa oli kovassa pakkasessa kipristellen otetut asukuvat kavereiden kanssa ja Studio Elitellä, hyrr. 

Helmikuu

Helmikuussa odottelin innoissani kuvia Studio Eliteltä, jonka lopulta huomasikin bloginkin puolelta, sillä blogissa ei melkein mitään muita kuvia näkynytkään! Ykkösasia tääsä kuussa oli se, että opin hymyilemään hammashymyllä, jota en koskaan ennen tehnyt. Julkaisin myös ihka ensimmäisen aamurutiini-videon, joka vieläkin löytyy Youtuben puolelta, monen monta kohtaa haluaisin vaihtaa videolta, mutta ainakin kehityksen näkee verrattuna uudempiin videoihin jos ei muuta... Helmikuun loppu puolella odotin todella innoissani tulevaa Teneriffan matkaa!

Maaliskuu

Maaliskuu koitti ja niin myös kauan odotettu Teneriffan matka. Kuvia katsellessa tulee niin ikävä tuota matkaa... Postaukset koostuikin suurimmaksi osaksi Teneriffan aurinkoisista otoksista. Kuitenkin mun mielessä pyöri paljon jo lukio, sillä yläasteen viimeinen jakso alkoi, ja yhteishaut oli jo tehty :-)  Vietin jälleen paljon aikaa kavereiden kanssa, kun kokeet alkoivat olla ohitse.

Huhtikuu

Huhtikuussa alkoi kevät näyttää ensimmäisiä merkkejään josta olin aivan innoissani. Avasin myös ihka ensimmäistä kertaa blogikirppiksen, jossa sainkin yllättäen melkein kaikki tuotteet myytyä! Muutama videokin ilmestyi kanavalle. Huhtikuussa alkoi havahtua, että peruskoulu on ihan oikeasti kohta ohitse, ja se herätti mulla tosi paljon erilaisia ajatuksia. Huhtikuussa koitti myös muutaman päivän matka Tallinnaan joka oli täysin onnistunut! Kuun loppupuolella alkoi koulun loppurutistus kaikkine kokeineen, huhhuh.

Toukokuu

Toukokuussa mielessä pyöri kokoajan lähestyvä kesäloma. Käytiin porukalla kesänn ekalla piknikillä, josta teinkin videon youtubeen. Toukokuussa koitti myös päivä, kun täytin 16-vuotta, ja tytöt oli järjestänyt mulle yllätyspiknikin ♥  Toukokuussa postaukset jäi koulukiireiden ohella vähille, ja oikeastaan en paljoakaan muuta muista toukokuusta.

Kesäkuu

Kesäkuu ja kesäloma koitti, ja oli vihdoin aika rentoutua. Itkut oli peruskoulun päättymisestä itketty ja heipat heitetty. Heti kesäkuun alettua oli vuorossa Helsingin matka, jossa nappasin muutamia kuvia ja join elämäni ensimmäisen Starbucksin - ah kuinka merkittävä merkkipaalu elämässä, haha!  Kesäkuussa vietettiin muutama viikonloppu keskustassa pihakirppisellä myymässä vaatteita. Kesän alkuun tietenkin kuului vahvasti myös kaverit ja muutamat reissut. Etenkin Elisabethin kanssa vietin paljonpaljon aikaa  Juhannuksen vietin Idan mummolassa, ja sieltä on niin paljon hyviä muistoja vaikka ilmat kylmeni todella rajusti :-) Kesäkuun lopulla odotin kuin kuuta nousevaa pian koittavaa Lontoon reissua!

Mitä tykkäsitte tästä postauksesta? 

10 kommenttia :

 1. Voisitko tehdä what's on my iPhone videon?:) olisi kiva nähdä mitä sun iPhonessa on!!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toive on laitettu muistiin, katotaan milloin saan toteutettua :-)

   Poista
 2. Sullahan on MacBook air. Ootko ollu tyytyväinen ja onko haitannu että siinä ei ole sitä cd-levy asemaa. Mä oon ostamassa MacBookia ja en tiiä ostaisko Airin vai pron.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ainakin on tosi hyvin käynyt tämä Air, näin puolen vuoden kokemuksella. Eikä kertaakaan ole ollut tarvetta CD-asemalle :-) Suosittelen lämpimästi!

   Poista
 3. Tosi kiva postaus, just löysin tän sun blogin ja liityin lukijaks. Kaunis tyttö olet ! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana postaus ja oot niin kaunis!♥

  VastaaPoista
 5. Ihh, rakastan sun blogia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kun tällaiset kommentit piristävät :-)

   Poista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!