12/03/2014

DAY 3 - DEAR SANTA

Hellurei!
Multa on todella paljon toivottu joululahjatoive postausta, ja piitkän harkinnan jälkeen päätin sen kuitenkin toteuttaa. En yleensä toivo oikeastaan mitään jouluna, mutta kuitenkin päätin listata muutamia asioita joiden perään olen kuolannut jo pidemmän aikaa tai jotka ovat todella tarpeessa! Mutta sen enempää näin alkuun höpöttelemättä mennään suoraan asiaan :-)


Dear santa

1. Ihan ekana listalta löytyy muutamat uudet yökkärit, sillä nykyisistä suurin osa on jo muutaman vuoden takaisia ja hieman pieniä. Yökkäreistä erityisesti listalta löytyykin ihanat punasävyiset flanellipökät, joita olen katsellut jo pidemmän aikaa. Polveen yltävät villasukatkin ovat myöskin todellakin toivelistalla tälläiselle vilukissalle :-) 

2. Listalle on päätynyt muutamia kamerajuttuja, joita todella tarvitsisin varsinkin Austraalian matkaa ajatellen. Ihan ensimmäisenä näistä listalla on Canon 50mm f/1.8 objektiivi, sillä en uskalla kalliimpaa objektiani matkalle ottaa. Myös pienikokoisempi matkalaukkuun menevä kameranjalka olisi must have matkalle. Näistä kuitenkin ehkä eniten tarpeessa on muistikortti, sillä nykyisestä on yksi kulma hajennut ja se meinaa vähän reistailla!

3. Omaan huoneeseen haluaisin muutaman koristetyynyn, sillä tällähetkellä sängynpäälinen loistaa tyhjyyttään, kun koristetyynyt on päätynyt eri puolille taloa...

4.  Muutamat kosmetiikkajututkin ovat päätyneet toivelistalle, niistä ehkä ensimmäiseksi nostan meikkisiveltimet, sillä tällähetkellä mun meikkisiveltimet ovat suunnilleen kaikki jotain halpis siveltimiä, jotka imee itseensä kaiken meikin...

5. Kuitenkin lahjatoiveista löytyy myös ihan rahaa ja lahjakortteja, kuitenkin ehkä enemmän toivon rahaa Austraalian matkaa jälleen ajatellen :-)

6. Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisempänä löytyy yksi toive jouluaatto päivälle, nimittäin, että saan viettää ihanaa perheen yhteistä aikaa. Nautin ihan äärettömästi ajasta mun ihanan perheen kanssa ja arjen keskellä sitä jää valitettavasti todella vähän, joten lomilla on aina otettavan sitä vähän takaisin :-) 

Miltä mun lahjatoiveet näyttivät teidän silmään? Entä mite teidän lahjatoivelistalta löytyy?

1 kommentti :

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!