12/23/2014

COZY OUTFIT

Moikka moi!
Enää yksi yö, ja sitten onkin jo jouluaatto, mulla ainakin vatsan pohjassa kipristelee ajatuskin huomisesta, entä teillä? Kukapa ei tykkäisi herkutella jouluruoilla, viettää aikaa tärkeiden ihmisten kanssa ja ottaa ihan rennosti? Sen enempää huomisesta höpöttelemättä halusin tänään vielä jakaa teille muutamia talvisia asukuvia. Kun lumi vihdoin on maassa, miksei sitä sitten fiilistelisi muutamien asukuvien muodossa. 

IMG_8725

Asussa näkyvä neule on löytö ullakolta, äidin nuoruuden ajan neule, joka oli mun mielestä super kivan näköinen ja vielä todella lämmin! Ihan eri sorttia, kun nykyään H&M :n neuleet, kyllä huomaa ladussa eron, haha! 

IMG_8721

IMG_8718

Knitting Kotoa | Jeans BikBok | Shoes H&M |  Watch Tommy Hilfiger | Jacket H&M | Neck pouch BikBok 

IMG_8736

IMG_8746

Jälleen kerran jalasta löytyy mun tämän hetken ihan lemppari nilkkurit H&M:ltä. Ne vaan on niin mukavat ja kivan näköiset, etten edes ajattele muiden kenkien käyttämista, ainakaan juuri nyt, haha!

IMG_8737


IMG_8711

Kuitenkin tämän postauksen myötä toivotan teille aivan ihanaa joulua, nauttikaa lomasta ja syökää paljon! :-)

2 kommenttia :

  1. Hyvää joulua myös sulle :) onko noi bikbokin farkut ollu miten kestävät ku mietin että voisin käydä ostamassa jossei ne hajoo heti kuukauden jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) Mulla on kestänyt ihan super hyvin noi farkut ja on ollut kyllä kovassa käytössä, suosittelen ostamaan!

      Poista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!