11/19/2014

KESKIVIIKON FIILIKSIÄ

Heippa!
Marraskuu alkaa kääntyä loppupuolella, ja kaupoissa soi joululaulut. Eilen huomasin, että kaupungissa ostoskeskuksiin pystytettiin joulukuusia ja ripusteltiin koristeita. Pikku hiljaa sekä minä, että mun sisäinen tonttu aletaan herätä siihen, että joulu tosiaan on jo aika lähellä... Kohta alkaa  varmasti jo paperit täyttyä joululahjasuunnitelmista, ja -toiveista. Blogin puolellekkin alkaa varmasti pian tupsahtelemaan jouluisia postauksia, olettehan valmiita :-)

IMG_7895

Olen tänään maannut koko päivän sängynpohjalla migreenin kourissa. Kuitenkin päivän mittaan laitoin itselleni ihanan aamupalan, ja nautin päivänvalosta, kun sen kerrankin näki muualtakin kuin koulun ikkunasta!

IMG_7893

Olen saanut raapustettua paperille paljon postausideoita, ja löytänyt uutta inspiraatiota blogiin. Mutta haluan silti kysyä teiltä, että millaisia postauksia te tykkäätte eniten lukea? 

7 kommenttia :

 1. Ihanan näkösiä ja valosia kuvia! Luen paljon blogeja ja kaikenlaiset postaukset on kyllä kivoja, mutta joulunalla tykkään erilaisista idea- ja inspiraatiopostauksista niin sisustukseen, joululahjoihin yms. Kuvapainotteiset postaukset on myös kivoja! :P

  http://vievies.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköintä! Mitä tuo tee on?

  VastaaPoista
 3. Miten aattelit toteuttaa ne jouluiset ideat? :-) nyt jo marraskuun puolellakin vai miten :))

  VastaaPoista
 4. Jouluisia postauksia ja joitain diy postauksia olisi kiva lukea. Niin ja tietenkin muoti ja kauneus aiheisia.

  VastaaPoista
 5. Joitain DIY-postauksia, joululahjatoiveet, joululahjaideoita tms. :) ihana blogi sull!

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä asupostaukset kuukauden suosikit ja ostos postaukset on kivoja ja tietty ihan kuulumisiakin on kiva lukee

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!