11/21/2014

JOULULAHJAIDEOITA 2014

Hellurei ja ihanaa perjantaita!
Viime postauksessa lupailinkin, että joulupostauksia alkaa pian jo tupsahdella blogin puolelle. Nyt on siis vuoden ensimmäisen joulupostauksen aika, ihan huikeeta! Päätin yrittää auttaa vähän niitä joilla on yleensä vaikeuksia valita joululahjoja kaverille, äidille, isälle tai vaikka poikaystävälle.  Tässä postauksessa pitäisi olla jokaiselle jotain ideoita, ainakin toivottavasti... Ajattelin toteuttaa tämän ihan kunnolla ajoissa, että jää tarpeeksi aikaa miettiä lahjoja, eikä kenellekkään tulisi viime hetken paniikki lahjojen suhteen. Mutta sen pidempään tässä kirjoittelematta mennään suoraan lahjaideoihin :-)ÄIDILLE

ÄIDILLE

Äidit rakastaa käytännöllisiä lahjoja, joten älä tuhlaa rahaa turhuuksiin. Kurkista mielummin äitisi meikkipussiin, ja katso onko jokin tuote loppumaisillaan, tai puuttuuko sieltä kokonaan jotain olennaista? Mieti myös, että onko äiti maininnut tarvitsevansa jotain tiettyä, vaikka uutta lompakkoa tai vaikka käsipyyhkeitä. Näyttääkö äidin meikkipussi vanhalta ja kuluneelta, tai onko kaikki hanskat menneet hukkaan...  Jos kuitenkaan et löydä mitään lahjaideoita tällä tavoin, voi vaikka ihana uusi yökkäri tai lämmin neule pakkasille olla oiva idea! Muutama kynsilakka tai vaikka nätti koru voi olla myöskin kivoja äidille joka tykkää panostaa enemmän :-)

KAVERILLE

KAVERILLE

Kavereille on yleensä helpointa löytää lahjoja, sillä useimmat lahjat osuvat täysin nappiin miettimällä, mitä itse tykkäisi saada! Yleensä kosmetiikkaa on helppo ostaa kaverille, jonka kanssa olette puhuneet paljon kosmetiikasta, tai jos olet kurkannut kaverin meikkipussiin. Uudet ihanat yökkärit ja lämpimät sukat toimii aina joululahjana. Myös ihan vain lahjakortit on tosi kivoja lahjoja, jos et tiedä oikein, mistä kaverisi tykkäisi, tai et osaa vain päättää parasta vaihtoehtoa. Mun mielestä tosi kiva lahjaidea on myös tehdä oma lahjakortti kaverille, joka oikeuttaa vaikka yhteen yhteiseen kahvihetkeen jonka itse tarjoat kaverille :-)

ISÄ / POIKAYSTÄVÄ

MIEHILLE

Miehille on selvästi vaikeinta ostaa lahjaa, ainakin mulla! Valitsin tähän kuitenkin muutamia juttuja joita keksin jotka voisi toimia isälle tai vaikka poikaystävälle. Helpoimpia lahjaideoita on varmasti bokserit, sukat, yökkärit ja paidat jotka aina tulevat käyttöön. Kuitenkin jos haluaa vähän enemmän panostaa, voisi kiva idea olla vaikka hyvä parfyymi, vyö tai vaikka kuulokkeet. Myös pipot, hanskat ja kaulaliinat on tosi kivoja lahjoja, jos löytyy sopivan näköisiä lahjan saajalle. Isälle voisi ostaa jonkun hyvän kirjan ja hauskan kahvimukin. Jos et kuitenkaan löydä mitään mukavaa, älä osta mitään väkisin vaan osta vaikka lahjakortti, jolloin lahjan saaja saa ostaaa juuri sitä mitä tarvitsee :-)

Saitteko hyviä vinkkejä joululahjaostoksille?

3 kommenttia :

  1. Tosi kiva postaus! Tästä on kyllä apua, kun alan lahjoja suunnittelemaan (:

    VastaaPoista
  2. Löysin sun blogin ja tää on aivan mahtava! Taidan jäädä seuraillemaan:)!

    VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!