10/21/2014

INSPIRATION FOR OUTFIT x4

Ihanaa tiistaita kaikki ruudun toisella puolen!

En voi vaan tajuta, kuinka nopeasti aina syksy onkaan ohi. Ulkona on jo tosi paljon talven tulon merkkejä, ja itsellä ainakin yksi talvikellot soimaan laittava merkki on, että aina on ulkoa tullessa nenä ja posket ihan punaiset ja kokoajan nenä niiskuttaa... Syksy on mennyt mulla niin nopeesti, että tuntuu melkein hullulta ajatukselta alkaa kaivaa talvitakkeja ullakolta, vastahan se koulu alkoi?
Kuitenkin ihana alkaa taas kääriytymään moniin vaatekerroksiin ja upottaa lämmin pipo päähän ja heittää paksu takki niskaan. Nyt alkutalvessa mulle on lähes ylitse pääsemättömän vaikeaa nousta aamuisin sieltä sängynpohjalta ja laittautua koulupäivää varten, kun ulkona on vielä ihan pilkko pimeää. 

Kuitenkin talvifiiliksissä oon muutaman päivän rakennellut ihan into piukeana muutamia Polyvore kollaaseja, joista ainakin itselle tuli ihan superisti lisää inspiraatiota vähän jo talvisempiinkin asuihin!   Tässä vaiheessa syksyä kun alkaa jo välillä laiskottaa aamulla sen asun valitseminen... 

BASIC

1. Basic outfit

Ihan ekaksi asuksi rakentelin tällaisen tosi simppelin mutta kivan ja viimestellyn näköisen asun. Tässä asussa varsinkin huomaa kuinka paljon asusteilla saakaan sitä näyttävyyttä ja panostuksen tuntua asukokonaisuuteen! Perus raitakuvio tuo mun mielestä tosi kivasti piristystä muuten niinkin yksiväriseen asuun. Kuvassa näkyvät bootsit on kyllä mun mielestä ainakin ihan super makeet, ja tuollaisia olen vähän koittanut tsiikaillakkin myös itselle :-)
BABY PINK

2. Baby Pink outfit

Oon tässä syksyn aikana ihan hurahtanut tuollaiseen baby pinkkiin, ihanan neutraali mutta siistin näköinen väri. Siksi päätinkin rakentaa sillä idealla yhden asun tähän postaukseen. Koko asukokonaisuus on tosi neutraali ja mitkään väri ei riitele keskenään. Taas jälleen asusteilla on saatu panostuksen tuntua vielä enemmän asuun... Ihana asu vaikka vähän tärkeämpäänkin tilaisuuteen!  


COMFY

3. Comfy outfit

Kaikilla on päiviä, kun ei meinaa löytää mitään puettavaa päälle, eikä jaksaisi niinkään panostaa pukeutumiseen. Tähän asuun valitsin näyttävät revityt fakut ja rennon neuleen, joilla saa rakennettua tyylikkään mutta silti mukavan asun. Lisäsin vielä lämpimän huivin kaulaan ja Niken super mukavat lenkkarit jalkaan. Tällaisen asun voisin pukea vaikka vähän kiireisempänä aamuna tai silloin kun ei vain jaksa panostaa niin paljoa pukeutumiseen!

Beige outfit

4. Beige outfit

Ihan viimesenä kokosin ihanan beigen asukokonaisuuden. Tässä halusin säilyttää harmooniset värit, mutta lisäsin räväkämmän raitakuosisen topin tuomaan kontrastia asuun. Rakastuin tässä asussa yksinkertaisuuteen ja värimaailmaan, sillä tällä hetkellä tykkään ihan superisti erilaisista beigen ja harmaan sävyistä! Olen jo pitkään myös etsinyt itselleni valkoisia farkkuja juuri tällaisia asukokonaisuuksia varten, mutta ainakaan vielä ei ole sattunut kohdalle sopivia. 

Minkä näistä neljästä asusta laittaisit mieluiten päälle vaikka kouluun?  

7 kommenttia :

 1. Babypink olis kyllä eniten omaan mieleen :) Tää pimeys kyllä alkaa ahdistaa, mutta onneksi meillä periaatteessa satoi jo tänään vesi lumena, että josko kohta olisi jotain valkoista jo maassa! :)

  VastaaPoista
 2. Pukisin kolme ylintä enemmän kuin mielelläni kouluun! Ihan superkivoja nää :) Millä teit ton kollaasin? :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania asukokonaisuuksia!

  VastaaPoista
 4. Ihania kollaaseja, pukeutuisin mieluusti jokaiseen noista! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Oiettä tosi ihana blogi, täältä sait seuraajan!

  http://urbanflow-lotta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania noi kokonaisuudet, voisin hymyillen käyttää kaikkia, mutta ehkä ykkösen mieluiten, sillä toi neuletakki näyttää äly mukavalta.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana toi eka!! Love it, kiitti ihan sikana tästä (-:

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!