9/13/2014

FEW THINGS I´VE LOVED LATELY

Hellurei ♥︎

Mun lauantai päivä on oikeestaan mennyt videoita katsellessa youtubesta ja vaan löhöillessä sängyllä, vaikka olis ollut paljon hyödyllisempää tekemistäkin, kuten ensi viikolla olevan koeviikon kokeisiin lukeminen... Ehtiihän sitä huomennakin, kyllä välillä pitää ottaa vaan ihan rennosti, vai mitä? 

Nyt kuitenkin ajattelin tehdä jotain järkevääkin ja jakaa teille muutamia juttuja, tai no ruokia, joihin oon tykästynyt viimeaikoina. 

IMG_4961

☆ Ihan ekana listalta löytyy omasta pihasta juuri poimitut pikku luumut. Nää on sopivan makeita ja kuitenkin super terveellisiä. Pikku naposteltavia jotka vie makeanhimon mennessään! Nopea napata vaikka kouluunkin evääksi, nam.

IMG_5016

☆ Toiseksi lemppariksi valitsin avokadoleivät, oikeesti mulla ei edes ole sanoja kuinka voisin kuvailla miten paljon tykkään noista! Jos yhtään tykkäät avokadosta, suosittelen rohkeesti kokeilemaan :-)

IMG_5024

 ☆ Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä on Fazerin ilmeisesti aivan uusi minttu tummasuklaa,  yleensä en tykkää oikeestaan yhtään tummastasuklaasta. Mutta tää tosiaan yllätti, minttu jotenkin makeuttaa ja pehmentää vahvaa tummansuklaan makua... Tätäkin suosittelen kokeilemaan ja maistamaan!


Nyt kaikki postaus- ja videoideat kehiin, sillä mä kaipaan kipeästi teiltä apua

Ciao ☆ 

3 kommenttia :

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!