8/07/2014

VITAMIN WATER & TEIPPITARHA

Moikka! Hain tänään postista paketin joka oli täynnä kaikkea kivaa jota teippitarha.fi oli mulle lähettänyt! Katsotaan mitä paketista löytyi! :-)

IMG_2473

1. Paperipillejä 

Oon koittanut etsiä paperipillejä kaikkialta, mutta aina kun on tullut vastaan väreinä on tyyliin ainoastaan joku mustavalkoinen. Ja mun mielestä paperipilleissä ihaninta on just niitten raikkaat värit... Mutta tuolla teippitarhan sivuilla huhhuh, siellä on varmaan sata erilaista paperipilliä. Ja tämän päivän aikana oon jo muutamaan otteeseen juonut kyseisillä pilleillä, tykkään ihan sikana!

2. Paperipusseja

Ihania pikku ylläripusseja vaikka kaverille lahjapussiksi. Ihanan neutraali väri ja kiva kuviointi, aivan ihania. Mukaan vaan värikäs kortti ja voilà.

3. Masking teippiä

Oi että, tämä ihanan värikäs teippi käy just täydellisesti esim noiden paperipussien sulkemiseen, tai vaikka korttien askarteluun. Tykästyin heti tohon kuviointiin ja väreihin vaikken yleensä niin räikeistä väreistä tykkääkkään!

IMG_2474

4. Pitsiteippejä

Nämä kaksi teippiä, toinen oikeaa pitsiä, toinen ei. Molemmat ihan sika kivan näköisiä. Pienempi rulla tulee varmasti käytettyä kortteihin ja kaikenlaisiin pikku tuunailuihin, ja isommalle rullalle keksin heti käyttötarkoituksen... Lasipurkkeista ja pulloista tulee paljon siromman ja kivemman näkösiä kun ympäri pyöräyttää tota pitsiteippiä!

5. Liitutaulutarra ja -tussi

Ollaan äitin kanssa miettimässä tolle tarralle vielä paikkaa, mutta heti kun sellainen täydellinen paikka löytyy, laitan siitäkin kuvia tänne blogin puolelle. Tuota tussi kokeilin jo vähän ja se vaikutti ihan super hyvältä, tarkkaa ja siistiä jälkeä, ja ei kulu samallalailla kuin liitu, tykkään!

IMG_2467

Vielä tähän lopuksi pieni kuuman kelin juomavinkki! P.S yllä olevan kuvan "juomamuki" on tänään itse tuunailtu lasipurkki. Tuossa näkyy toista pitsiteippiä ja paperipilli käytössä...

VITAMIN WATER

1. Täytä lasi lähes täyteen joko normaalia tai hiilihapoitettua vettä.

2. Valitse marjat mitä haluat juomaan, mustikoita, mansikoita, tyrnejä mikä vain mieleiseltä tuntuu.

3. Lisää marjoja juomaan yhteensä 1dl.

4. Laita juomaan muutama siivu sitruunaa.

5. Juo sellaisenaan tai laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin, jolloin makua on ehtinyt tulla enemmän!

Postaus tehty yhteistyössä teippitarha.fi kanssa.

Mitä piditte tällaisesta postauksesta? Ja muistakaa käydä linkkaamassa vielä blogeja edellisessä postauksessa, pus!




2 kommenttia :

  1. Haha katoin just tänään noita Teippitarhan sivustoja ja siellä vaikuttaa olevan tosi kivoja juttuja! :-) Noikin tuotteet, mitä sait näyttää superkivoilta ja ihanan värisiltä, haluisin itsekin juuri jotain tuolta sivustolta, että pitää varmaan jossain vaiheessa mennä tilaamaan. :-)

    VastaaPoista
  2. vaikuttaa aika teennäiseltä ja pakolliselta kehumiselta nuo tuote-esittelyt.. :/

    VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!