8/23/2014

TOP 5 BLOGS

Moikka! Nyt on postausväli venynyt aivan liian pitkäksi ja linkkaa blogisi postauksen aika olis ollut jo kaaauan sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä? Lukio on vaatinut aika paljon totuttelua ja läksyt syönyt suuren osan vapaa-ajasta. Viikon alussa olin myös muutaman päivän kipeenä, not nice.

Tän postauksen idea kuitenkin oli nyt jakaa mun viisi lempparia linkatuista blogeista. Blogeja oli linkattu valtavasti ja valinta oli hankala, joten ethän loukkaannu jos et blogiasi täältä löydä :-) Klikkaa kuvaa, niin pääset tutkimaan blogia!


ALOT OF SMILE

CAMILLA

Oi että! Tätä blogia oon muutaman kerran käynyt kurkkailemassa, ja olen tykästynyt täysin. Kuvat ovat ihania, ulkoasu on upean yksinkertainen ja blogissa on ihanan positiivinen fiilis, tää blogi inspiroi mua ihan hirveesti! Kannattaa käydä kurkkaamassa!

2m1f

SANTRA & EMMI

Kaksi bloggaajaa yhdessä osoitteessa, tosi harvoin löytää blogia jossa kahden bloggaajan yhteistyö onnistuu, mutta tässä blogissa se on kohdillaan! Upeat kuvat ja hyvä fiilis!

whisperadream

SAIJA

Tätä blogia selaillessa tuli kyllä itselle kunnon inspiraatio, Kuvat ovat aivan upeita ja blogia teki mieli selata kokoajan vain eteenpäin. Herkulliset ruokakuvat sai veden kielelle ja upeat asukuvat antoi inspiraatiota! 

fashionetc

MALLA

Wautsi tällä tytsyllä on aivan upeita kuvia, ja nam mitä avokadopastaa. Heti kun kurkkasin blogia, oli pakko tehdä avokadopastaa, kuvat oli niin herkullisia! Alle 50 lukijaa ei vaikuta blogiin mitenkään, kannattaa kurkata!

elsanneli

ELSA

Ihan super ihania kuvia koko blogi täynnä, upeita kuvauspaikkoja ja erilaisia ideoita. Kumpa joskus itsekin osaisin ottaa noin upeita kuvia, sinne tähdätään. Tätä blogia ei todellakaan kannata missata!


Kiitos kaikille bloginsa linkanneille!
7 kommenttia :

 1. Oi että tuo Whisper a Dream onkin ihana blogi! Aloin itsekin seurailemaan:-) Kiitos! Löytyi itsellekin uutta luettavaa:-)

  www.laurasiemek.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Apua! Kiitos todella paljon ihanista ja kauniista sanoista sulle Matilda!!<3 Tuun hymyilemään sun kirjoituksista vielä todella kauan :)

  VastaaPoista
 3. Tulimpas iloiseksi sun sanoista! Kiitoksia tosi paljon! :--)

  VastaaPoista
 4. Vau kiitos tosi paljon!♥ Aluksi kun selasin tätä niin en edes huomannut omaa blogiani, en olisi millään uskonut että pääsen sun top 5-suosikkeihin! Piristit mun päivää todella paljon :)

  VastaaPoista
 5. wauu me ollaan tosi otettuja! tää oli ihana päivän piristys! kiitos tosi kovasti! :)

  VastaaPoista
 6. Your theme is so amazing and your blog posts are really cool :)

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!