8/28/2014

KUULUMISIA

IMG_4116

Moikka! Mites teillä on kouluviikko sujunut? Mulla lähes koko viikko menikin sairastellessa ja koulunpenkille palasin vasta tänään... Huomenna vielä vähän tsemppausta ja sitten onkin taas viikonloppu. Mulla ainakin viikonloppuna on luvassa kaikkea mukavaa ja rentsiä. Vähän saa koulun taas pois mielestä!

Olihan siinä kipeenä olossa joitakin pieniä iloisia juttuja kaiken yskimisen ja kuumeen keskellä. Paaaljon aikaa syödä herkullista aamupalaa, vaikkapa sängyssä :-) Päiväunetkin on jotain ihanaa, ja sen lisäksi Netflixin katsominen, kun voi sarjan loppuessa aina vaan katsoa seuraavan ja seuraavan! Mutta onhan se kuitenkin kivempi nähdä koulussa kavereita ja olla ulkoilmassa. Mutta jotain ilonpilkahduksia on kun on kipeänä!

IMG_4144

Woop Woop kaikki Jyväskylässä huomenna olevat! Kannattaa poiketa Forumissa sijaitsevassa Bik Bokissa huomenna 29.8, sillä aukioloaika on poikkeuksellisesti klo 21 saakka ja klo 19-21 on kaikki normaalihintaiset tuotteet Never denim farkkuja lukuunottamatta 20% alennuksessa! Tätä ei kannata missata, vaan hakea vähän syysvaatteisiin täydennystä ;-)

Nyt tämä tytsy lähteekin lukemaan historiaa, Ciao ♥︎

3 kommenttia :

  1. teetkö jotain yhteistyötä bikbokin kanssa ku mainostit tota aletta? :) vai mainostitko ihan muuten vaan?

    VastaaPoista
  2. Mistä tuommosn tarjottimen saa ja hinta? Olen ettinyy tuota kauan kitos jos vastaat!

    VastaaPoista
  3. Mistä katot pll ? :)

    VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!