8/26/2014

INSPIRATION

Collage67

Collage78
kuvat - we♥︎it

En varmasti ole ainut jonka inspiraatiotankki täyttyy nollasta sataan selatessa tällaisia kuvia? Lähes mikä aihe tahansa, niin löydän we♥︎it: istä inspiraatiota esim. treenaus, pukeutuminen, huone, kuvaileminen yms. Kuvat ovat siellä jotain niin täydellistä, sellaista mihin itse tavoittelen. Valoitus, kuvakulma, sävyt ja kaikki on niin tarkkaan mietitty, huhhuh. Syksyn pimeydessä sitten selaillaan niitä kesäkuvia kaakao kädessä ja kerätään energiaa jaksaa pimeimmän kauden läpi, vai mitä?

Sunnuntaista asti olen maannut sängynpohjalla, ja katsonut aivan liikaa Valehtelevia viettelijöitä... Aina ajattelin, ettei se sarja nappaa mulle, mutta olin väärässä.  Kuitenkin tänä iltana jää Netflix sivuun ja on aika selvittää poissaolojen aikana syntynyt läksypino, pitkä matikka täältä tullaan.

Ciao ♥︎

3 kommenttia :

 1. Varotan vaan ettet tavottele liikaa täydellisyyttä! Myös noitten 'täydellisten' kuvien ottajien elämässä on paljon epätäydellisyyttä, eikä täydellisyyteen mummielestä pidäkään pyrkiä :) Kukkahattutäti (17v) hiljenee :D Onhan noita kuvia kiva katella!

  VastaaPoista
 2. We♥it:istä saa ihan loistavia ideoita! :)

  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ootko yhteistyössä bikbokin kanssa :D

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!