8/11/2014

I CAN DO THIS, RIGHT?

Nyt on eka päivä lukiossa ohi, ja päivästä jäi ihan hyvä fiilis. Huomenna alkaa lähes normaali koulunkäynti ja normaali arki. Bussikortti hankittu ja reppu pakattu huomista varten, tästä se lähtee. Tänään käytiin koulun jälkeen kahvilla ja keskustassa mun isosiskon kanssa, jakamassa ekan koulupäivän kuulumiset. Käytiin ostamassa mulle myös vihdoin marimekon penaali jonka halusin lukioon ostaa prinsessa penaalie tilalle :-)

Ainut mikä mietityttää lukiossa vielä on se kuinka opettelen lukemaan kokeisiin, sillä yläasteella pärjäsi tosi hyvin vaikka ei oikein lukenutkaan, mutta lukiossa asia on ihan toinen... 

IMG_2751

IMG_2776

Käytiin eilen helmin kanssa nappaamassa muutamat kuvat keskustassa.  Kierreltiin ja etittiin kivoja kuvaus paikkoja, vähän erilaisia kun mulla on normaalisti ollut ja löydettiin muutamia tosi kivoja!

IMG_2879

Venuu.fi otti muhun yhteyttä viikko takaperin ja halusi, että antaisin teille mahdollisuuden löytää tiloja vuokrattavaksi helpommin, esim häihin, saunailtaan ja erilaisiin tapahtumiin. Verkkosivu on superhelppo käyttää, kannattaa todellakin käydä kurkkaamassa! :-) Klikkaa alla olevia pinkkejä tekstejä niin pääset kurkkaamaan nettisivuja.

Juhlatilat Helsingissä

Saunatilat Turussa

Hääpaikat Helsingissä


IMG_2747

Mitä mieltä olisitte jos tekisin sisko - postauksen jossa olisi kuvia musta ja mun siskosta ja toteutettais se yhdessä?

5 kommenttia :

 1. Kyllä sen kokeisiin luvun oppii ajan kanssa :) erittäin toimiva keino on oikeesti koulun jälkeen lukea se läksykappale eli sananmukasesti lukea ne läksyt niin kokeisiin selviää hitusen helpommalla :) nättejä kuvia muuten ^^

  VastaaPoista
 2. joooo tee sun siskon kans postaus!!!!! :)

  VastaaPoista
 3. apua pakko myöntää, itekin viime vuonna kammoilin tuota kokeisiin luvun opettelua :'D en just kans lukenu yläkoulus kun ehkä jotai puol tuntia/koe... mut loppupeleissä tuli viime vuonna huomattua, et en mä oo oikeestaa sen paremmin mihinkään kokeisiin lukenut, ja silti numerot pysyny samana XDD eli älä turhaa sitä hermoile, löydät kyl oikean opiskelutavan!

  hienoja kuvia muuten! :---)

  VastaaPoista
 4. Toi siskopostaus kuullostaa hyvältä! :)

  VastaaPoista
 5. toi sun “kännykkäpussi” näyttää tosi ihanalta! mistä se on? :-) ihania kuvia ja sulla on ihana kirjoitustyyli!

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!