8/09/2014

BACK TO SCHOOL

Ylihuomenna alkaa lukio, ihan totta alan vasta nyt tajuta, että minä, Matilda menen oikeasti jo lukioon. Odotan innolla tutustumista uusiin ihmisiin ja uuteen kouluun, mutta samalla maha on täynnä perhosia ja jännittää niin, että tekisi mieli mennä peiton alle piiloon... Onneksi kuitenkin uteliaisuus ja innostus voittaa, koska kuitenkin samaan lukioon tulee niin paljon tuttuja kavereita!

IMG_2646

Kirjat ja vihkot odottaa käyttöä siistissä pinossa pöydällä, onneksi veli oli säästänyt mulle kirjat, ettei tarvitse käydä ostamassa... Tänään käytiin kuitenkin ostamassa mulle muutama vihko jo valmiiksi, että ei tarvitse heti koulun ekoina päivinä mennä kauppaan niitä ostamaan.

IMG_2617

 Yksi suurimmista eroista peruskouluun lukiossa varmaan on se, että kaikki kirjat ja vihkot on ostettava itse, sillä koulu ei niitä tarjoa. Periaatteessa se kannustaa pitämään kaikki kirjat tallessa ja hyvässä kunnossa, jotta ne voi sitten myydä vielä eteenpäin.


IMG_2619

En varmasti ole ainoa, jolla uudet vaatteet nostavat itsetuntoa, ainakin näin uuteen kouluun mennessä.  Mulla ainakin tulee niin paljon varmempi olo varsinkin jos ekalle päivälle on joku superkiva asu. Piipahdettiin siskon kanssa yksi aamupäivä kaupungissa, tai lähinnä BikBokissa, sillä kaikki ostokset tuli hankittua sieltä. Avuliaan ja mukavan myyjän opastuksella löysin aivan ihanat farkut ja monia super kivoja uusia paitoja, jes. Ekan koulupäivän asu onkin jo valittu asusteita myöten ja odottaa valmiina vaaterekissä.

IMG_2632

Millaset fiilikset teillä on koulun alusta, ja mitä kaikkea olette jo ostaneet kouluun?

10 kommenttia :

 1. Mistä tuo suloinen kukkavihko? :3

  VastaaPoista
 2. Meillä lukio tarjoaa ekan vuojen koulukirjat :)

  VastaaPoista
 3. Todella kiva postaus! :-) Itse en odota yhtään koulun alkua, mutta silti on kiva nähdä siellä kavereita ja ostaa uusia koulujuttuja. :-) Mistä muuten toi supersöpö vaaleanpunanen vihko on?❤️ Ja toi vaateyhdistelmä on aivan ihana. ❤️

  VastaaPoista
 4. viimeistään puolen vuoden päästä kuljet koulussa tukka pystyssä ja päällä ekat vaatteet, mitä aamulla kaapista löysit. näin ainaki kävi noin 100% oman lukion porukasta, ekan viikon jaksaa pukee ja sit ei enää kiinnosta koko koulun käynti :DDD terveisiä kevään 2013 ylioppilaalta ja onnee lukioon! (:

  VastaaPoista
 5. Sama homma, huomenna mullakin alkaa lukio :D Ootin oikeestaan vaan innolla, kunnes äsken katoin millaset mun jaksot tulee olemaan ja huhhuh.. :D

  VastaaPoista
 6. Luen tosi vähän mitään blogeja, mutta tää on yks semmosista mikä pitää aina käyä kattomassa! Oikeesti yks parhaista. :)

  VastaaPoista
 7. Minullaki alkaa lukio huomenna :) Jännittää kyllä tosi paljo! Mutta onnea sulle tuleviin koitoksiin!:)

  VastaaPoista
 8. Iiihana postaus taas! Toista vuotta lukioo alottaessa voin sanoo että ei iha niin paljoa enää innosta mut jotenki tää postaus sai mut vähä myönteisemmälle mielelle asian suhtee :D Onnee sulle ja mahollisimman mukavaa kouluvuotta! :)

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!