7/22/2014

LONTOO #2

Moikka! Vihdoin on aika päästää ilmoille Lontoon toinen ja samalla viimeinen postaus. Ja tämän postauksen jälkeen on tarkoitus siirtyä taas normaaliin postausrytmiin...

IMG_0348

Muutamana päivänä käytiin kävelemässä Oxford Street- katua pitkin ja kaupoissa kierrellen, oli jännä huomata että samoja liikkeitä saattoi olla 500m välein... Tuntu upeelta käydä kaupoissa joiden nimi oli jäänyt korvan taakse jonkun amerikkalaisen / britti vloggaajan videolta! Oxford streetin kaupoista en löytänyt melkein mitään, paitsi tietenkin pieniä ostoksia ja vähän isompiakin Primarkista.

IMG_0676

IMG_0638

IMG_0570

Lontoossa huomasi tosi selkeesti kuinka lähes kaikki ruokapaikat oli sellaisia ketjuravintoloita, ei hirveesti ollut varsinkaan keskustassa sellaisia persoonallisia ruokapaikkoja. Löydettiin kuitenkin yksi semmonen kiva sushiketju, josta sai tosi maukkaita susheja nopeasti, nam. Kahviloissa aikalailla olikin sama juttu, Starbucks löytyi lähes joka kadun kulmasta.

IMG_0684

Lontoossa jos käy niin musikaalit on semmonen juttu jota ei todellakaan kannata missata, käytiin itse kattomassa kaksi musikaalia, Billy Elliot ja Matilda, molemmat oli super hyviä. Vaikka en hirveesti yleensä teatterista tai musikaaleista yleensä tykkää. Lemppari tietenkin oli jälkimmäinen mun nimikkomusikaali Matilda!

IMG_0397

Muutamana päivänä mentiin ihan vaan erilaisiin puistoihin vähän rentoutumaan, ne on kyllä ihan eri luokkaa kuin Suomen puistot, huhhuh. Käytiin myös muutamissa museoissa ja tietenkin katsomassa ja selvittämässä millasissa paikoissa nää kuninkaalliset oikeen asustaa. Voin sanoa, että kyllä voisin itsekkin muuttaa sellaseen linnaan.

IMG_0761

IMG_0834

Viimeisenä iltana jonotettiin vielä London Eyeen, ja vaikka vettä satoi jonottaessa lähes kaatamalla, kun päästiin sisään ja taivas kirkastui niin ei enää harmittanut litimärät vaatteet ja hiukset yhtään, maisemat oli niin hienot ja ilta aurinko paistoi ihanasti, ei valittamista.

IMG_0812

IMG_0882

Koko Lontoon reissu oli kyllä niin ikimuistoinen ja voisin ihan milloin vaan lähteä sinne takaisin.

Toivottavasti saitte edes vähän kiinni mun matkatunnelmista ja -kuvista!

1 kommentti :

  1. Tunnelma oli kyllä niin ihana näissä kuvissa. Matkusteleminen on niin parhautta ♥ Oon kerran käynyt Lontoossa ja suuntaan sinne vielä kyllä joskus takaisinkin:) Oxford Street oli parhautta!

    VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!