6/09/2014

LOVE LIFE

Vihdoin kesä alkaa oikeesti tuntumaan kesältä, eikä vaan muutamalta vapaapäivältä. Alkuloman kun makasin sängynpohjalla, alkaa kavereiden seura ja ulkoilma tuoda yhä enemmän ja enemmän mun kesäfiilistä päälle! Viikonloppuna oltiin Olgan kanssa myymässä meidän vanhoja vaatteita Sepän aukiolla, siinä samalla otti aurinkoo niin aika meni ihan hullun nopeesti ja sai tarvaraa myytyä.

IMG_9236

IMG_9245

Eilen eli sunnuntaina kirpparin jälkeen käytiin tytsyjen kanssa satamassa ottamassa kuvia. Haettiin satamakahvilasta jätskit ja nautittiin päivästä. Vähä myöhemmin ostettiin vielä ihan sika hyvä vohveliannos semmosesta pienemmästä kojusta satamasta, jonka nimi tais olla Vohvelsson. Jos satutte käymään Jyväskylän satamassa suosittelen todellakin että käväsette siinä, nam...

IMG_8881

IMG_9286

Tossa vohvelikuvassa varmaan huomaatte että ei oo ihan perus objektiivilla otettu, eli ostin tossa muutama päivä taaksepäin uuden objektiivin eli Samyang 8mm f/3.5, vielä en osaa käyttää tota yhtään, mutta eiköhän se siitä ala tutuksi tulemaan!

IMG_8926

IMG_9198

Nyt olis tarkoitus mulla alkaa panostaa enemmän ja enemmän tähän blogiin, koska kuitenkin tykkään tästä niin hullusti, inspiraatio ja tavoitteet on löydetty, omaa tyyliä kokoajan etsien, mutta tästä on hyvä jatkaa. En ole muutamaan viikkoon tehnyt nyt videoita, mutta nyt lupaan ryhditäytyä taas ja alkaa tekemään säännöllisesti. Youtube tilaajia on mulle kertynyt jo huimat 300, huhhuh, kiitos. 

1 kommentti :

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!