6/29/2014

LIVE & ENJOY

Heloou kaikki siellä ruudun toisella puolen! Viikko on vierähtänyt vauhdilla ja taas on aika istahtaa koneen ääreen ja miettiä, että mitä sitä onkaan tullut tehtyä... Keskiviikkona meille tuli majoittumaan kaksi mun ikäistä, tosi mukavaa Amerikkalaista tyttöä. Varsinkin aluksi kommunikoiminen oli aika vähäistä, koska onhan se suuri kynnys alkaa puhumaan vierasta kieltä, ainakin mulle! Päivät kulu super nopeesti ja käytiin erilaisissa paikoissa, harjoiteltiin ja tietenkin pidettiin hauskaa, mutta kuitenkin tuntui että aika loppui ihan kesken, ja itkuisin silmin kuuntelin kun koko porukka lauloi lähtölaulun bussin edessä... (kyseessä oli siis vieraileva kuoro) Onhan se hirveä tilanne sanoa heipat jollekkin johon juuri oli ehtinyt kiintymään... Vaikka lohduttavia sanoja olikin, että ensi vuonna nähdään!

IMG_9840

IMG_9890

Perjantaina oli vapaa aikaa, ja päätettiin lähteä käymään keskustassa, olin tilannut kellon Kultajouseen ja oli mahdollista hakea se. Vähän jännitti että onkohan se niin kiva, kuin netissä näytti... Mutta onneksi se oli ei todellakaan kiva vaan juuri sellainen mitä odotinkin, eli täydellinen. Peruskello joka sopii lähes kaiken kanssa!

IMG_9994

IMG_9997

En voi oikeesti uskoa, että alan ihan juuri pakkaamaan LONTOON REISSUA varten, ja että lähtö on huomenna. Viikko aikaa tutustuu kaupunkiin jonne olen halunnut niin kauan, ihan huippua! Mutta nyt lähdenkin pakkaamaan! 

P.S. Voisin tehdä jonkunlaisia videoita lontoosta, vaikka muutaman myday- videon!

1 kommentti :

  1. Apua miten ihana kello! Mie oon pitkään koittanu ehtii semmosta täydellistä yksilöä omaan ranteeseen, mutta en oo vielä löytäny :/ ammatin puolesta en voi käyttää koruja muuten kuin vapaa-ajalla, siksi sen täytyy olla juuri "se oikea" :)

    Sulla on kiva blogi ja kuvat varsinkin on huippuja! Laitan bloglovinin lukulistaan! :)

    - Riina
    http://kevaanpolku.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!