6/04/2014

Hyvää kesälomaa!

Nyt on kouluvuosi purkissa, mulla myös peruskoulu. Nyt jännityksellä odotetaan tuloksia jatko-opiskelu paikasta! Peruskoulusta selvisin kunnialla sillä päättötodistuksen keskiarvo oli 9.3 toivotaan että pääsen sisään toivomaani lukioon. Toissa viikonloppuna pyörähdin helsingissä, siellä muunmuassa join ensimmäisen starbucksini...  Viime viikko meni toosi nopeesti, nauttien kavereiden seurasta ja siinä sivussa käyden koulua. Perjantaina ja lauantaina kyllä oli posket aika monta kertaa kyyneleistä märkinä, kun alko vihdoin tajuta, että kohta tää on ohi... Kaikki kaverit lähtee eri kouluihin ja kaveriporukka saattaa hajota kesän jälkeen. Samalla kuitenki oli niin ilonen kesälomasta. Päättäreitä en päässyt kavereiden kanssa viettämään, kun suoraan koulusta lähettiin ajamaan serkun yo-juhliin! Tällä viikolla mulle iski kuume ja kurkkukipu. Sinne meni koko viikon suunnitelmat, toivotaan et tää menee nopeesti ohi, sillä ois jo kyllä aika nauttia kesästä ja viettää aikaa kavereiden kanssa!

IMG_8141


IMG_8152

IMG_8163

IMG_8177

Mitä pidätte muuten uudesta ulkoasusta?


IHANAA KESÄLOMAA!

-matilda

4 kommenttia :

 1. 9.3 keskiarvolla pääsee Jyväskylässä ihan mihin tahansa lukioon.

  VastaaPoista
 2. Kiva ulkoasu :) Sussa on potentiaalia bloggaajana, mutta postaat liian harvoin. Kerran -mieluiten kaksi- viikossa postaustahti olisi parempi. Hyvää kesälomaa!

  VastaaPoista
 3. Mistä oot hommannu noi arskat?

  VastaaPoista
 4. odotappa vaan, kun lukion jälkeen sä ja sun kaverit lähdette eri puolille suomea opiskelemaan! se vasta vaikeaa tuleekin olemaan :D

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!