6/11/2014

BIK BOK

Eilen koitti vihdoin ja viimein se päivä kun Bik Bok aukaisi ovensa Jyväskylässä, ovella oli ihan valtava jono, ensimmäiset olivat tulleet varmasti yli tuntia aikaisemmin. Vaikka ei Elisabethin ja Nean kanssa tultu ihan niin aikaisin jonottamaan, kävi meillä tuuri kun käteen jäi 10€ lahjakortit jotka jaettiin 100 ensimmäiselle ja itse vielä haalin goodiebagin joka jaettiin 20 ensimmäiselle joka osti yli 20€. Kauppaan päästettiin aina vähän kerrallaan, tai no vähän ja vähän, kun ei siellä pystynyt oikein liikkumaan minnekkään päin, varsinkin näin lyhyenpuoleisena meinasi happikin olla vähän vähissä... 
Ihan ensimmäisenä ostin kaksi paitaa joiden luokse suuntasin ensimmäisenä ja sitten äkkiä hyppäsin jo jonoon, kuitenkin kavereita odotellessa käteen tarttui jonkun hylkäämä, mutta mun unelma mekko. Mekko kädessä, ihan hullun hyvillä fiiliksillä lähin taas jonoon seisomaan, jonossa seistessä oli jotenkin kasvanut noita vaatteita kohtaan semmoinen äidillinen suojelurefleksi ettei vaan pääse hukkumaan tai putoamaan, kassalle päästyä oli niin voittajafiilis ettette uskokkaan. Tän jälkeen käytiin vielä H&M:ltä hakemassa mulle tommoset niin kauan halutut pitsiballeriinat, kun niitä sattui vihdoin olemaan lastenosastolla mullekkin sopivassa koossa. Tässä vielä vähän maistiaisia ostoksista, nää tulee näkymään todellakin seuraavissa postauksissa sitten kunnolla.

IMG_9295

Jonossa jo seistessä Ellu bongasi vielä tollasen täydellisen kännykkäpussin, ja olihan se pakko ottaa mukaan, hintaa tällä tais olla sen 14.95€.

IMG_9294

Tämä kukkapeplumi oli se jonka luokse ihan ensimmäisenä tähtäsin, tässä on 3/4 hihat ja ihana kukkaprintti, hintaa tällä ihanuudella oli 14.95€.

IMG_9327

Nää korut tuli siitä goodiebag:ista, olin kyllä ihan super ilonen kun kurkkasin sinne sisään, kun lähes kaikilla muilla siellä oli ollut jonkinlainen vyö ( joka ei varmasti olis ollut mulle sopiva...).

IMG_9317

Tää on se mun unelmien mekko, valkoinen maksimekko joka on mulle sopiva, minulle 150cm pitkälle tytsylle sopiva, ja hinta ei todellakaan päätä huimannut, 19.95 € hallelujah.

IMG_9325

paidat, mekko ja kännykkäpussi - Bik Bok  / balleriinat - H&M

Siinä oli mun kaikki ostokset, tykkäsittekö?

-matilda9 kommenttia :

 1. tää postaus ei ollu sun tasonen, jotenkin tylsä eikä saanu oikeen mitään irti..:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei tää postaus sua miellyttänyt, toivottavasti seuraavista on enemmän iloa :-)

   Poista
 2. Ihania ostoksia :) Voi kun tänne Lahteenkin tulisi Bik Bok, täältä vaan lähtee kaikki kaupat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, sun pitää tulla Jyväskylään shoppaileen ;-)

   Poista
 3. Oliks siellä goodiebagissa muuta kuin noi korut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli siellä sellanen kynsilakan kuivatus spray!

   Poista
 4. Kiva kun oot postannu useemmin :) ja nättejä vaatteita löysit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät, ja nyt kun on ollut taas inspiraatiota niin on super kiva päästä aina kirjottelemaan blogin puolelle!

   Poista
 5. Toi kukkapeplumi on aivan ihana! Samaa oon kuolannut :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!