5/07/2014

PITKÄSTÄ AIKAA

Kukkuu pitkästä aikaa, viime postauksesta on jo lähes kaksi viikkoa. Aika on sujahtanut tosi nopeesti, koska tuntuu kuin oilisin vasta muutama päivä sitten tänne kirjoitellut! Kokoajan kesä lähenee vaikka siltä ei välillä tunnukkaan, onneksi viikonlopun lumet sulivat ja aurinko on taas kurkkinut pilvien takaa. Tällä hetkellä ainoastaan tuuli tekee ilmasta hyytävän kylmän. Mulla ei oo mitään muistikuvaa mitä viime viikolla tapahtui, todennäköisesti ei mitään kovin kummoista. Viime viikonloppu meni kuoron levytyksissä, mukavaa mutta niin raskasta hommaa. Maanantaina kävin nolaamassa itseni lukion musiikkilinjan pääsykokeissa, ei siitä sen enempää..  Eilen kävin leffassa Idan kanssa kattomassa Outolinnun, ja kyllä se oli tosi hyvä. Välillä säpsähtelin pelosta ja muutaman kerran valui kyyneleet pitkin poskia. Hieman leffafiilistä lannisti joku kovakalloinen poika, joka kesken leffan puhui puhelimessa, jutteli kovaäänisesti siskolleen, käveleskeli pitkin leffateatteria ja käveli valkokankaan edessä, huhhuh muutaman kerran teki mieli huudahtaa jotain. Kuinka ei voi tajuta kun kaikkialta kuuluu huokauksia aina kun tää kyseinen pisti shown pystyyn. Tänään olen maannut sängynpohjalla migreenin kourissa, not nice.  


Nyt keväällä olen huomannut huoneen uudelleen laiton jälkeen kuinka valoisa mun huone on, valoisin koko talossa. Valo oikein hyökkää sisään ikkunasta ja valkoiset seinät vielä korostavat sitä. Ihanaa kun ei tarvitse kattolamppua käyttää ollenkaan.


Keväisin varmaan yks lemppari ruuista on grilliruoka, ja mikä sen kanssa parempaa kun raikas salaatti. 
Ihanaa vaihtelua talven jälkeen, kun vihdoin avataan grillikausi.


Tässä viimosessa kuvassa näkyy vielä niille jotka eivän mun muita sosiaalisia medioita niin seuraile, mun pätkityt hiukset. Suuri muutos, mutta tulipa tehtyä...

- pian 16-vuotias Matilda

4 kommenttia :

 1. miten nolaamassa? Kerro lisää? Haluisitko muute tehä joskus postauksen mitä aiot peruskoulun jälkee jne

  VastaaPoista
 2. Kyllä sun pääsykoe meni varmasti hyvin ja pidän sun uusista hiuksista enemmän ku vanhoista.

  VastaaPoista
 3. Osaisitko tehä jonku diy huoneen sisustus jutun, sillä pidän kovasti sun huoneen tyylistä.

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi !

  http://mirvas.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!