4/25/2014

weekend in tallinn

Hellurei, nyt sain vihdoin aikaiseksi kirjauduttua bloggeriin ja muokattua Tallinnan matkakuvat. Tää viikko on ollut mulla aika kiireinen, kun koulussa alkaa olla loppurutisituksen aikaa, kokeita, erilaisia kokouksia jne. Hullua että kesä on jo ihan nurkan takana, kevät ja kesä on mun lemppari vuodenajat, ja auringonpaisteesta, kesävaatteiden kaivelusta, aurinkolasien käytöstä ja vihertävästä luonnosta oon nauttinut nyt ihan täysillä. Keskiviikkona tapahtu myös mun hiuksille aikas suuri muutos, varmaan puolet pituudesta lähti pois. Hyvää vaihtelua ainaisille pitkille hiuksille, ja nää on nyt niin hyväkuntosetkin! Tottumiseen menee varmasti tovi, mutta eiköhän nää tästä kasva... toivottavasti.

Tallinnan matka oli ihan huikee, hyvä seura, upee kaupunki, aurinkoinen keli ja maukas ruoka, täydellinen yhdistelmä. Muutamaan päivään mahtui niin paljon sisältöä, että viikonloppu tuntui paaljon pidemmältä. Matkaan mahtui shoppailua, kävelyä, kuvailua, ruokaa, rentoutumista ja paljon muuta. Mutta pidemmittä puheitta matkakuviin...

★MATILDA

2 kommenttia :

  1. hei ootko miettiny mitää vähän persoonallisempaa tähän blogiin? sulla nimittäi riittää tota motivaatiota mutta tää on aika tavallinen nii ootko aatellu et voisin pienillä jutskuilla saada sun blogista persoonallisemman:)

    VastaaPoista
  2. millon otat yhteyttä blogikirppiksellä ostaviin? :)

    VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!