4/17/2014

spring time

Heloou kaikki siellä ruudun toisella puolen! Nyt vasta huomaan itse kuinka keväistä ulkona onkaan, illalla kurkkaan ulos ja oletan siellä olevan pilkkopimeää, mutta siellä onkin lähes yhtä valoisaa kun päivälläkin. Päivällä aurinko lämmittää mustaa nahkatakkia ja tunnen sen lämmön selässäni, saa laittaa aurinkolasit päähän ja fiilistellä kevättä. Polku bussipysäkillekkin on sulanut ja ehdin kouluun helpommin. Kauppoihin on jo aikoja sitten ilmestynyt kesä vaatteita ja bikinejä, mutta vasta nyt olen niihin alkoanut kiinnittää huomiota! Tein tänään kevätsiivousta huoneessa ja huomasin että, luonnonvalo on niin ihanaa talven jälkeen! Tää kevät on myös vähän haikea mutta samalla super ihana, alle 30 päivää peruskoulua jäljellä... huhhuh. Mutta huomenna alkaa muutaman päivän irtiotto arjesta. Lähtö aina yhtä ihanaan Tallinnaan, kauniiseen vanhaan kaupunkiin ja upeisiin kuvauspaikkoihin.   
 Viime postauksesta on jo jonkin aikaa, ja sen jälkeen on tullut kuvailtua muutamaankin otteeseen, Merkan, Idan, Ellun ja Dennun ja Violan kanssa! Eli paljon kuvia... Havahduin muutama päivä siihen, että teitä lukijoita on lähes 100, huhhuh! Mutta nyt hyvää yötä, ja sunnuntaina palaillaan videon parissa!

★MATILDA5 kommenttia :

 1. Millo meet tallinnaa?:o löysin äske tän sun blogis ja heti tuli yks lemppareista! jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 2. mistä toi valkoinen pitsipaita on ?

  VastaaPoista
 3. Voi kun suloinen banneri! :) Oot tosi persoonallisen näköinen, susta vois tulla vaikka joku malli! Ja noi sun hiukset, ah :D

  http://erikaonnenkupla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Rakastan sun hiuksia!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Rakastan sun hiuksia!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!