2/04/2014

#helsinki

Moikka!

Viime postauksesta on kulunut jo yli viikko, ja viikkoon on mahtunut paljon kaikenlaista. Kavereita, kuvailua, koulua ja tietysti kotona oleskelua. Kuitenkin ehkä viikon kohokohta oli Helsingin reissu isosiskon kanssa. Aamulla kuuden aikaan lähti juna Jyväskylästä ja suoraan Helsingin assalta kiiruhdettiin Studio Elitelle. Siellä ehdittiin hetki istua, kunnes päästiin sisään studiolle meikkaaja/stailisti/kampaaja alkoi katsomaan mulle ensimmäistä kuvattavaa lookkia. Neljän tunnin jälkeen oli kaikki kolme lookkia kuvattu... Mulle nää kuvaukset oli ihana kokemus, opin paljon uutta ja ennenkaikkea kunnolla hammashymyn! Innolla ootan että saan kuvat muokattuina itselle.

Kuvausten jälkeen suunnattiin keskustaan... Pari kertaa kierrettin samaa korttelia ja todettiin, ettei mennä Starbucksin 20m jonon jatkeeksi, vaan suunnattiin Vapiaanoon syömään pizzaa ja pastaa... NAM! Tämän jälkeen olikin jo aika mennä assalle oottelemaan junaa Jyväskylään. Ainut asia joka jäi vähän harmittamaan reissusta oli, ettei oikein ehitty kierrellä kauppoja, mutta eipä mulla onneksi mitään suurempaa tarvetta ollutkaan.


-matilda

   

5 kommenttia :

 1. Laitathan niitä kuvia sitten kun saat ne itelles??!! 😍

  VastaaPoista
 2. hahahahahahah :'DDDD studio elite on iha täyttä paskaa... tuliks sullekki joku tyylii laittaa irc-galleriassa, et oot malli aineista?

  VastaaPoista
 3. miten oot saanut tän ua:n kokonaan valkoseksi?

  VastaaPoista
 4. ihana blogi sulla! ja wau mikä banneri, tosi upee!<3

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!