1/12/2014

let it snow

Heloou! 

Ehkä tänä vuonna tuleekin talvi? Ulkona on yhtäkkiä noussut pakkanen ja luntakin satanut, en tiedä teistä, mutta ainakin mun sormet ja varpaat ovat kokoajan ihan kohmeessa. Pelkkä ajatuskin mun huomenna alkavasta lenkkeilystä laittaa kylmät väreet liikkeelle, hrrr. 

Alku vuoteen on kuulunut unirytmin kääntämistä, mäkkilakon rikkomista, koulua, kavereita, VIDEOITA (<-- klikkaa mun tube kanavaan) ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. 

Käytiin Eevan kanssa Perjantaina kuvaamassa hämärällä Lutakossa, kova tuuli+huono naama- ja hiuspäivä=huonoja kuvia... Eilen kuiten Ellu sai muutaman onnistuneen kuvan otettua, kaupunki kierroksen päätteeksi, onneksi.


Muuten kaikenlaiset postaus- ja videoideat on enemmän kuin tervetulleita<3

matilda7 kommenttia :

 1. Ihana postaus ja söpö asu! Sinut on haastettu! ♥︎
  http://digifruit.wordpress.com/blog/

  VastaaPoista
 2. Aika hyvin oot päässyt vauhtiin uuden blogisi kanssa, tosi hyvin. Liityin lukijaksi, kun eksyin tänne facebookin kautta. :)
  Sulla on muuten sama kamera kun mulla, mitä käytän meidän näätäeläimien kuvaamiseen. Tosin aika ajoin siihen menee hermot ja suunnittelenkin tässä jotain ykkössarjaan kuuluvan ostamista. Tosin ihan heti ei ole tännekään parin tonnin kameraa tulossa mutta ehkä tässä vuoden sisällä/ päästä. :)

  Täältä löydät mun frettiblogin, jossa siis seikkailee pääosassa kaksi kesyhillerineitiä kolmen kissan kera. Liity ihmeessä. ;) Taskuvarkaani

  VastaaPoista
 3. Ootko kattonu Suomen huippumalli haussa ohjelmaa, koska kerran ton huippis kisan voitti yks Anna-Sofia, niin sä muistutat tosi paljon sitä. :)

  VastaaPoista
 4. miten saat tän sun blogin ulkoasun tällei ihan kokonaan valkoseks?

  VastaaPoista

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!