10/27/2013

october favourites


Moikka! Se on sit sunnuntai ja huomenna taas alkaa koulu, tunnin myöhemmin kun viime maanantaina. Onneks tää viikko on paljo iisimpi ku viime viikko, ku oli kaikkee hullusti sovittuna! Esim. mella alko kirppari pöytä maanantaina, tiistaina oli verikokeita, keskiviikkona näin kavereita, torstaina treenit ja perjantaina miitti Fashion unitilla! Perjantai iltana aloi tehä itelleni myös halloween asua, laitan siitä kuvaa kun saan valmiiks. Nyt viikonloppu mulla meni melkeen kokonaan Voxin treeneissä, mutta sit Ida tuli pelastaa mut ku tuli la-su yöks meille! Käytiin kuvaileen, syötiin, katottiin SAW(omg se oli ahistava), ja naurettii illalla iha huonoille jutuille vatsat kippurassa.

Tässä tän päivän asua:

Mutta nyt kun lokakuu alkaa olla lopuillaan, nii aattelin tehä tämmösen suosikit postauksen! Eli kaikkee mihin oon nyt tässä kuussa tykästyny ja mitä tykkään käyttää.

Rannekorut on ihana lisä kivaan asuun, ja varsinkin kiva kello!

Tänä syksynä oon rakastunu kynttilöihin, poltan oikeesti valehtelematta niitä lähes joka ilta,

Maxfactorin peitepuikko, peeittää ihan hullun hyvin kaikki epätasasuudet.

Tangle teezerit on oikeesti mun hiusten pelastus, ja on hullun kätevää pitää kotona yks ja toine joka kulkee aina laukussa!

Kirkkaat kynsilakat piristää ihanasti syksyn sävyjä.Tää huulirasva on ihan täydellinen, oikeesti mun huulet ei enää ikinä kuivu ku oon alkanu käyttää tätä.

Nää lapaset, uh ja yleensäkkin lämpimät lapaset on ihania kylmällä säällä!

Nam, nää jenkin uuet purkat vie makean himon.xoxo, matilda
8 kommenttia :

Muistakaa että ruudun toisellakin puolen on vain ihminen, ja ennenkuin haukut mieti oletko itse täydellinen, kiitos!